Kokia šilumos siurblių oras-vanduo nauda?

Šilumos siurbliai oras-vanduo padeda žmonėms sutaupyti ir komfortiškai gyventi. Ir tai nėra vienintelė jų nauda.

Ekologiški

Turbūt sutiksite, jog šiomis dienomis daugeliui mūsų ypač svarbu būti ekologiškiems. Būtent dėl to šie šilumos siurbliai ir yra tokie mėgstami. Jie ekologiški, todėl juos naudodami visiškai nekenkiate aplinkai.

Veikia net ir esant labai žemai temperatūrai

Lietuvoje nėra šaltų žiemų, todėl šilumos siurbliai puikiai veiks, jie dažniausiai veikia net kai už lango -20 šalčio. Visgi jei žiema bus šaltesnė, gali prireikti papildomos šildymo įrangos.

Šildo namus

Kaip ir minėjome, šilumos siurbliai puikiai šildo namus. Būtent ši funkcija ir yra pagrindinis šilumos siurblių darbas.

Ruošia karštą vandenį

Galime pasidžiaugti, jog šilumos siurbliai ne tik sušildo namus, bet ir vandenį. Todėl jei norite ekologiško ir ekonomiško pasirinkimo vandens šildymui, tuomet šilumos siurbliai tiks.

Tarnauja daug metų

Kai kurie rinkdamiesi naują įrenginį atsižvelgia į tai, kiek metų jis tarnaus. Galime pasidžiaugti, jog šilumos siurbliai puikiai tarnaus ne vieną, bet keletą dešimtmečių. Na, bet konkretus tarnavimo laikas priklauso nuo to, kokį įrenginį pasirinksite ir kaip prižiūrėsite. Oras-vanduo kartais gali tarnauti trumpiau ne dėl to, jog buvo prastos kokybės, o dėl to, kad naudojamas ne pagal paskirtį. Dėl to būkite atsargūs ir pasidomėkite, kaip prižiūrėti įrenginį.

Greitai sumontuojamas

Sekantis privalumas – montavimas. Juos sumontuoti galima greitai ir lengvai, tačiau tik turint patirties. Ilgai prie montavimo darbų derintis nereikės, tačiau atkreipkite dėmesį į tai, jog vis tiek reikės ne savarankiškai montuoti, bet kviesti darbininkus. Na, o tai papildomai kainuos. Visgi nepaisant to, šilumos siurbliai bus sumontuoti greitai, todėl montavimo darbai nesutrukdys įprastos rutinos.

Ar oras-vanduo tinkamas pasirinkimas?

Pagalvokite, ar oras-vanduo tinkamas pasirinkimas? Jeigu ne, tuomet rinkitės oras-oras. Tai šilumos siurbliai, kurie nuo oras-vanduo skiriasi vos keliomis funkcijomis. Oras-oras puikiai tinka ne tik žiemos, bet ir vasaros metu, tad, kaip ir oras-vanduo, puikiai pritaikys namų temperatūrą prie namų ir butų gyventojų poreikių.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *