Paskolos be palūkanų – kiekvieno biudžeto svajonė

kreditai be palukanu

Pakalbėkime apie jūsų biudžeto planavimą. Galbūt ne kiekvienas planuojame savo biudžetą, o juo labiau rengiame savo finansų metinius planus. Planuoti tikrai verta, tai padeda mums geriau įsivertinti savo finansines galimybes, planuoti išlaidas bei atostogas. Galbūt seniai planuojate nuvykti į Maldyvus, tačiau pasidarius savo biudžeto planą jus nuo svajonių kelionės skiria nemaža sumelė. Mums tikrai reikalinga finansinė drausmė. Tačiau įsivaizduokime tokią situaciją: jūs jau keletą metų norite investuoti į savo šypseną, o galbūt turite odontologinių sveikatos problemų. Šių dalykų atidėti nesinori, nes kitąmet išlaidos gali išaugti, o skausmai padidėti. Tokiu atveju gali praversti paskola internetu.

Kai kurių svajonių ar medicininių paslaugų atidėti tiesiog neįmanoma. Tad planuojant biudžetą galima įtraukti paskolas be palūkanų. Jos reikalingos tam, kad nereikėtų atidėlioti, o skubūs darbai ar procesai neišsitęstų. Iškart susiplanuojant reikiamas išlaidas geriau suprasite, kokio dydžio paskolos jums reikės ir per kiek laiko galėsite pinigus grąžinti. Geriausia rinktis paskolą su garantija.

Nedidelės išlaidos taip pat yra išlaidos

Mes esame įpratę į biudžetą įtraukti tik didžiausias išlaidas ar stambiausius pirkinius, tačiau nereikėtų pamiršti, kad susumuotos nedidelės išlaidos gali sudaryti nemažą dalį visų išlaidų. Labai svarbu ir šias išlaidas užsirašyti ir susivesti į savo “apskaitos žurnalą”. Tai vienas iš būtų pamatyti, kur išleidžiate nemažai pinigų, tačiau to nepastebite. Galbūt mėgstate dažnai pavalgyti mieste, naudotis taxi programėlėmis, pirkti apps’us ar dažnai lankytis grožio salone. O jeigu artėja svarbi proga ir jums reikia pilno grožio paslaugų paketo, galite užsisakyti paskolą per 15 min.

Jei artėja vestuvės

Dar vienas įvykis, kurio ilgai atidėlioti nenorėsite – tai jūsų vestuvės. Niekam ne paslaptis, kad vestuvės kainuoja brangiai. Juk reikia tiek daug dalykų: salės nuomos, maisto tiekėjų, suknelės ir kostiumio, dekoracijų ir t.t Daryti bet kaip tikrai nesinori, juk tai viena gražiausių gyvenimo dienų. Tokioje situacijoje pravers paskolos be palūkanų. Planuojant savo biudžetą ir numatant didelę šventę norisi žinoti, kad viskam užteks. Žinoma, geros skolinimo sąlygos yra tiesiog būtinos. Po šventės pinigus bus lengviau grąžinti, jei jūsų svečių dovanos buvo supakuotos vokelyje. Mažos palūkanos taip pat nekenkia.

Taupymas – biudžeto pamatas

Taupyti reikia visiems. Ir ne tik juodai dienai. Juk yra tiek galimybių panaudoti sutaupytus pinigus – važiuoti atostogų, pradėti mokytis kažką nuoja, įgyvendinti seniai svajotą remontą ar, pavyzdžiui, išleisti vaikus į universitetą. Nenuostabu, kad studentams reikia paskolų, paskolos grąžinimas be jokio pabrangimo bus išsigelbėjimas kiekvienai studento šeimai. Ypatingai, kai studijos vyksta užsienyje. Svarbu pradėti taupyti anksti, kad įpusėjus studijas nereikėtų jų staiga baigti anksčiau. Geros skolinimo sąlygos nenuves jūsų į bankrotą, o po studijų nereikės pinigų ilgai atidavinėti.

 

Planvimą, taupymą ir apskritai gyvenimą palengvins vartojimo paskolos akcija. O kas akcijų nemėgsta? Paskolos akcija padės:

  • Pasiskolinti pigiau nei įprasta
  • Greičiau grąžinti pasiskolintus pinigus
  • Padėti apsispręsti imti paskolą ar ne

Kiekvienas geras biudžetuotojas ieškos pačių geriausių sprendimų, akcijų, taupymo galimybių. Planuokime biudžetą, kad gyventi būtų paprasčiau.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *